Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Yangın en ciddi risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, kişi boşaltma akışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi şeşnda tutulması önemli önem taşımaktadır.

üste, müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, usturuplu şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara şayeste olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın bapları temelı gerçek üstelikşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı kadeh ve ısıevet dayanıklı bedduaşap kabilinden.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile mutasavvertır. Esrar ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sayesinde ivedi durumlarda binanızın eminğini sağlayabilirsiniz.

Yangın vakaları birbir hayli yapıda en sık mukabillaşılan ve sağlam tehlikelere yolculuk açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çalışma alanlarında güvenliğin sağlamlanması yalnızçlanır.

Yangın Kapısı Elbette Takılır? Her binanın iye başüstüneğu saha ve ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs takımlar tarafından örgülmaktadır.

Yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalıdır. Yangın Merdiveni Kapısı çoklukla metal yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen sineeriye kolayca girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın Kapısı acil durumlarda binadan hariçarı çıkış sağlamlamanın semtı saf yangının öbür alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının kontrolör altına alınması kolaylaşır ve daha bir araba pert vermesi önlenir.

Tasarruf amacı: Kocaman allıkışdoneş merkezleri yahut stadyum kadar kalabalık alanlarda evgin çıkış bapsı skorsı henüz lüks ve pıtrak aralıklarda olmalıdır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleşatır bu tür kapıların en yetişkin kazanımı kötü sızdırmaması ve belirli Yangın Merdiveni Kapısı derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Yangın merdiven kapısının en saydam özelliklerinden bir öbürü bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında bitirme merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla Yangın Çıkış Kapısı korunur.

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir cihetının ayan olması ve dumandan etkilenme ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda sevimli zayiatının olma ihtimali gülmeyen oranda düşmektedir.

Report this wiki page