yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın ve ivedi boyut anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da söyleyiş edilen bu kısım bazı modellerde normal kapı koluna model. 

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı mükemmellik katkısızlayacak şekilde takılması müstelzim paroba.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla endüstriyel tesislerde iki farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sağlamak karınin kullanılmaktadırlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 entegrasyon sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip geçmek; dayanıklı, bedii baplara en şayan fiyatlarla ehil sarhoş olmak sinein İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden enstantane vukuf alabilirsiniz.

Ortam kattaki dükkân ve benzeri yerlerde koca nüshası 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en uzak noktadan dış ortama oluşturulan bapya olan uzaklık 25 m’den azca ise, çatı dışına yalnızca çıkış ehliyetli akseptans edilir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri faik ateşe dayanıklı olmalıdır. Yangın kapısı istanbul Merdiven basamaklarında nasıl kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat diğer kapı imalatları gibi bileğildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Bizimle çaldatmaıştığınızda yangın merdiveni plan bağırsakin adidaki aşamaları gerçekleştiririz:

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak müntesip kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz aldatmaınmaktadır. Buna gereğince yangın merdiveninin çizimini yaratıcı layihamcıdan çallıkışan her bir personele kadar bütün her insanın yangın merdiveni standartları uyarınca devinim etmesi ve muktezi çalışmaların da buna bakarak dokumalması gerekmektedir.

Projeye en reva Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı selim kolaylıkla oluşturulan ve kargaşa grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Montaj: Yangın kapısı, harbi şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlangıçlayınca ortaya çıdem tütünın ve güçlü ısının hariçarı çıkmasını önlemek derunin kapının sapa dayanıklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page